Denizli Vale

Denizli Kiralık Vale Temini Şehir İçi Ve Dışı Tecrübeli Kiralık Vale Profesyonel Çözümler İçin Arayınız… valehizmetleri


vale  Vale 
 kelime itibarı ile hizmetçi anlamına gelmektedir ancak nedense bizler yanlızca araç park eden insanlar olarak algılıyoruz işte tamda bu anlamda Kiralık Vale kelimenin gerçek hali ile size vale hizmeti sunmaktan gurur duyar. İnsanların birbirini anlamakta sıkıntı çektiği modern çağın tartışmasız valesi olmak bizim ana ilkemizdir hizmet sektörünün en prestijli vale işletmesi olarak size aşağıdaki hizmetleri gururla sunar.
 Büyük şehirlerde park sorununa bağlı olarak hemen hemen her mekanda uygulanan ama denetimsiz büyüdüğü için tüketiciler tarafından fobi haline gelen ‘Vale’ hizmeti profesyonelleşmeye başladı. Özellikle büyük alışveriş merkezlerinin (AVM) müşterilerin şikayetleri üzerine vale hizmetini kurumsal şirketlere 
devretmesi diğer işletmeler için de örnek oldu. 

denizlivale

 Denizli Profesyonel Vale Hizmeti

Ülkemizin en kaliteli kiralık vale servisi Kiralık Vale sizlere 7/24 hizmet
vermektedir bu hizmetimiz gün ve saat farkı gözetmeksizin tüm valeve şoför ihtiyaçlarınızda güvenle kullanabilirsiniz kiralık vale sektörünün ilk ismi olan firmamız size hizmet verirken hesaplı fiyat politikası ilede size dosttur
 Kiralık Vale : Şoför ve Vale Kiralama Hizmetleri sektöründe de faaliyet göstermektedir.
Sizlere 7/24 hizmet sunan Kiralık Vale ekibi, restaurant, eğlence mekanları gibi alanlardada müşterisine aşağıdaki olanakları sağlayacaktır.

rent-a-car

Sizlere İşlerinizde ve Özel Yaşamınızda Yardımcı Olmaktayız

İş görüşmelerinizde, iş seyahatlerinizde, özel randevularınızda, aile toplantılarınızda, kurumsal davetlerde ve bir çok organizasyonda Vale hizmeti ile, hem zamandan tasarruf edip hem de değerli an’ların keyfini çıkarabilirsiniz.
 “Son yıllarda AVM’ler bu hizmeti veren şirketlerle çalışmaya başladı. Çünkü müşteriler bu konuda çok ciddi şikayetlerle geliyorlardı. Artık kurumsal şirketler tüm sorumluluğu üstleniyor. AVM’lerin açtığı ihalelerde şirketin sertifikaları ve referansları öne çıkıyor.
Kaza ve hırsızlık gibi şikayetlerde de hemen devreye giriyorlar.”

valet-parking

Güvenilir Vip Vale Hizmeti Kusursuz Müşteri Memnuniyeti

  Valemizin görevi, sizlere özel araçlarınızda ve mekanlarınızda güvenilir bir ortam sağladığı gibi işlerinize de kolaylık katmaktır. Örneğin; Valelerimiz, misafirlerinizin bulunduğu bir iş seyahatinde, sizlere özel aracınızda refakat ederek konforlu bir ulaşım sağlamaktadır. Böylece, trafikte kaybedeceğiniz zamanı daha değerli hale getirebilecek ve misafirlerinizle ilgilenebileceksiniz. Dahası ne misafirlerinizle aldığınız alkol nede yorgunluk bahanenizolmayacak Kiralık Vale ile.

 

“Özellikle lüks restoranlarda müşteriler otomobilini bilmedikleri kişiye vermeyi istemiyor. Restoranlar da şirketlerle anlaşma yoluna gidiyor. Ancak hala bir çok restoran değnekçilik usulüyle bu hizmeti veriyor. Sonra istenmeyen görüntüler ortaya çıkıyor. Bu konuda herkes çok hassas. En çok gelen şikayetler de kaza ve hırsızlık.

soforluarackiralama

Özel Şoföre İhtiyaç Duyduğunuz Her Yerde

Kiralık Vale ile tüm bu sorunları çözmekle kalmayıp misafirlerinizi kendi

aracınızla havaalından , otellerinden yada evlerinden sizinle yada sizsiz aldırıp aynı şekilde geri gönderebileceksiniz ucuz fiyat politikamızla bu hizmet size sorunda olmayacak Kiralık Vale Hizmetleri‘ firması olarak, sizlere güvenli ve kazançlı bir hizmet sunmak bizim en birinci görevimizdir. Ayrıca, dilediğinizdavetlerde veya özel gecelerde Kiralık Vale hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz

 

Profesyonel Ekibimizle 4 Mevsim Emrinizdeyiz

Vale hizmeti veren kurumsal şirketler kalifiyeli eleman çalıştırıyor. Yurt dışında bu işi daha çok üniversite öğrencileri yapıyor. Üniversite öğrencileri de son dönemlerde iş başvurusu yaparak vale şirketlerinde çalışmak istiyor. Bu konuda çok fazla talep var”.

valehizmeti“Verdiğimiz hizmette tüm sorumluluk bize ait oluyor. Kaza, hırsızlık gibi şikayetlerle restoran ilgilenmiyor. Ancak otomobilinizin anahtarını teslim ederken mutlaka fiş alın. Fiş vermeyen noktalarda aracınızın başına birşey gelirse hak iddia edemezsiniz.
Kimse sizinle muhatap olmaz. Hala ‘vale’ diye kapıyı açıp, otomobili çalanlar var.”
 

 

valeparkservisiÖzellikle, düğün ve kokteyl benzeri organizasyonlarda vale park ekibimiz park sorunlarınıza çözüm sunarken sonrasında, alkollümisafirlerinizi ve sevdiklerinizi tehlikeye atmamak için, artık kendinizden fedakârlık yapmak zorunda değilsiniz %100 sigorta güvencesinde, ileri sürüş teknikleri eğitimi almış! Gerektiği zamanyanınızda olan ‘Kiralık Vale Hizmetleri’ ayrıcalığı, arkadaşlarınızla ve ailenizle birlikte daha eğlenceli anlar paylaşmanızı sağlar. Vale Hizmetimizin sağladığı kolaylıklardan yararlanmak için,
Kiralık Vale Hizmetleriirtibata geçip, daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

valeservisi

Yorum bırakın